Uw site publiceren

Nu u een beetje inhoud aan uw site heeft toegevoegd, is het tijd om te publiceren. Dat kan met een simpele klik op de knop Publiceren in de rechterbovenhoek van de editor.

U zult een verificatiekadertje zien verschijnen, dat u vertelt dat uw site gepubliceerd werd.

Gefeliciteerd! Uw website is nu live.

Maar ook nadat u uw site heeft gepubliceerd, gaat het verhaal verder.

U kunt uw site immers zo vaak bijwerken als u wilt. Uw teksten bewerken, SEO-tags toevoegen, nieuwe pagina's aanmaken, uw thema wijzigen, ... telkens wanneer u deze wijzigingen op uw live site wilt weergeven, klikt u gewoon op Publiceren.

Publiceren ongedaan maken

Als u merkt dat u te snel bent geweest met het publiceren van uw website, kunt u dat eenvoudig ongedaan maken.

Onder Algemeen binnen Instellingen, onderaan de pagina, vindt u terug wanneer u de site voor het laatst heeft gepubliceerd, en heeft u de mogelijkheid om de publicatie van uw site ongedaan te maken. Wanneer uw website opnieuw klaar is voor bezoekers, klikt u gewoon op Publiceren. Zo simpel is het.

Was dit artikel nuttig? Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 481 van 759