Socialemedia-pictogrammen toevoegen (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en meer!)

U kunt bezoekers naar uw sociale profielen sturen; uw Facebookpagina, Pinterest board, LinkedIn-profiel, Instagram, enz. Met ons element voor social pictogrammen kunt u elk icoon toevoegen uit onze lijst van 13 aanbieders.

Bekijk voor meer informatie de clip How'd They Do That?, of lees het volgende artikel.

Elk thema bevat knoppen voor sociale media die specifiek zijn ontworpen voor dat thema. U kunt deze knoppen toevoegen met het socialepictogrammen-element.

Daarnaast hebben een paar thema's ook de optie om sociale pictogrammen in de navigatiebalk weer te geven of te verbergen (toegankelijk via het tabblad thema). Als u de optie niet ziet, is deze niet beschikbaar voor uw huidige thema.

Sleep het element naar de pagina en klik op de knoppen om de sociale werkset openen, vervolgens klikt u op Pictogrammen beheren.

Wij hebben het element al voor u gevuld met Facebook, Twitter, LinkedIn en Mail. Maar u kunt deze deactiveren en/of de door u gewenste pictogrammen toevoegen, door naar beneden door de inactieve lijst te scrollen.

Klik op de door u gewenste aanbieder, typ of plak uw adres in het daarvoor bestemde veld, en zorg ervoor dat Weergeven is ingeschakeld. Opmerking: als u het veld voor de link leeg laat zullen alle pictogrammen op de gepubliceerde site verdwijnen.

Als u een pictogram activeert dat aanvankelijk niet was ingeschakeld,

voeg dan uw info toe, en schakel Weergeven in.

Nu zult u zien dat het pictogram is toegevoegd aan uw actieve lijst, en dat het ook te zien is in het element zelf.

U kunt de volgorde waarin de pictogrammen worden weergegeven herschikken door te klikken op Herschikken, vervolgens klikt u op een pictogram, sleept u het omhoog of omlaag in de lijst, en klikt u op Klaar.

En dat is alles wat u hoeft te doen. Met deze pictogrammen kunnen de bezoekers van uw site eenvoudig uw socialemedia-profielen en -pagina's bezoeken vanaf iedere pagina van uw site.