Blogberichten plannen

Heeft u ooit al eens een blogpost willen schrijven, om het dan op een later, gepland moment te publiceren? Wat ooit een fantastische droom leek, is nu - ongelooflijk maar waar - helemaal mogelijk!

Meer weten over het plannen van uw eigen blogberichten? Lees hieronder de handleiding.

Tijdens het schrijven van uw bericht ziet u onderaan links een knop met de naam Berichtopties. As u hierop klikt, zal u een uitgebreide reeks opties voor dit bericht zien verschijnen.

De eerste optie is Publiceren; standaard staat deze ingesteld op "Onmiddellijk". Wilt u uw bericht op een later moment uitsturen, kies dan voor "Gepland tijdstip".

Hiermee kunt u zelf de dag en het tijdstip vastleggen.

Bent u hiermee klaar, controleer dan of de knop bovenaan rechts in het scherm Planning vermeldt in plaats van Publiceren. Klik op deze knop en uw bericht wordt meteen ingepland voor publicatie op de dag en het tijdstip van uw keuze.

Als u uw bericht nog wilt bewerken (of het geplande publicatietijdstip ervan wijzigen) voor het wordt verzonden, klik dan op de knop Planning die nu onderaan in uw blogeditor verschijnt.

Houd er rekening mee dat publiceren op een datum in het verleden weliswaar mogelijk is, maar dat de functie tijdreizen zich nog steeds in de bèta-testfase bevindt! Het is wellicht best om dat soort tijdgerelateerde paradoxen voorlopig te vermijden.