Gebruik Facebook Reacties op uw blog

Iedereen heeft een mening en deelt die ook graag (vooral via het net). Op internet vindt u meer meningen dan er katten zijn, en dat wil wel wat zeggen.

Wilt u uw bezoekers meer opties bieden om hun reacties op uw blogberichten te delen? Maak dan zeker gebruik van de optie om in een handomdraai de Facebook-plugin voor uw blogreacties te activeren. Deze beknopte handleiding helpt u sneller op weg dan u "plugin" kan zeggen.

Om Facebook Reacties in te stellen, klikt u op de Bloginstellingen-knop onderaan uw blog, of gaat u naar het tabblad Instellingen waar u vervolgens Blog selecteert.

Scroll nu omlaag tot u het onderdeel Reacties bereikt, selecteer Reactiesysteem en kies binnen dit menu voor "Facebook".

Eens uw keuze gemaakt, kunt u instellen hoeveel reacties u wilt weergeven, en bepalen of u ze op datum of volgens sociale relevantie rangschikt. Wanneer alles naar wens is ingesteld, bewaart u uw wijzigingen, publiceert u uw site, en bent u klaar! Uw blog maakt nu gebruik van Facebook voor reacties!

Als mensen op uw blogbericht reageren, kunnen ze hun reactie onmiddellijk op hun eigen Facebook-account of Fan-pagina plaatsen, waardoor ook hun volgers de weg vinden naar uw site.

Een pak beter dan knippen en plakken!

Wat als u geen opmerkingen wilt tonen op uw blogberichten? Geen probleem. In de Bloginstellingen kunt u de zichtbaarheid van reacties wijzigen door Verberg te selecteren i.p.v. van Toon. Sla de wijzigingen op en druk op publiceren. Alle berichten na deze wijziging zullen geen reacties meer weergeven.