Secties aan uw pagina's toevoegen

Het Sectie element geeft u de mogelijkheid om boeiende pagina's te maken die uw bezoekers zullen verwennen. U kunt andere elementen in secties slepen, de achtergrond aanpassen en de hoogte en positie op de pagina wijzigen.

Bekijk dit Hoe doen ze dat? om het in actie te zien, of lees het onderstaande artikel.

Sleep het sectie element van het bouw tabblad naar uw pagina. De sectie zal de volledige breedte van de pagina waar u het plaatst vullen, kies dus een plaats boven of onder andere elementen op de pagina. Als u een Splash pagina type gebruikt bent u niet in staat om een sectie toe te voegen, omdat deze pagina stijl is ontworpen om een beperkte inhoud weer te geven met een enkele achtergrond afbeelding.

Vervolgens wilt u inhoud aan uw sectie toevoegen. We hebben wat vooraf gemaakte, aanpasbare layouts samengesteld om u te helpen snel te starten met goed uitziende secties te bouwen.

Klik op één van de layout stijlen om een voorproef te zien hoe het er op uw pagina uit zal zien. Als het bevalt wat u ziet kunt u het opslaan. U kunt dan elk van de elementen opnieuw rangschikken, toevoegen of verwijderen in de layout en deze aanpassen met uw eigen inhoud.

Ziet u niets dat u bevalt in de sectie layouts? Geen probleem - u kunt ook handmatig elementen toevoegen! Klik simpelweg buiten het layout paneel om te annuleren en sleep de elementen die u wilt hierin.

Elke sectie op een pagina kan zijn eigen unieke achtergrond kleur of afbeelding hebben en als u een Pro abonnement heeft kunt u zelfs een video achtergrond toevoegen. Klik op de sectie en dan op achtergrond bewerken.

Voor afbeelding en video achtergronden kunt u uw eigen uploaden of één van onze ingebouwde galerijen kiezen. Achtergrond kleuren kunnen worden geselecteerd met behulp van de Hue slider of door het invoeren van de specifieke hex code voor de kleur die u wilt. Voor meer info over toevoegen van achtergronden  kunt u onze diepgaande gids hier raadplegen.

Wilt u een sectie groter of kleiner maken? Klik erop en sleep de blauwe balk aan de bodem omhoog of omlaag om de hoogte aan te passen, dat zal worden weergegeven in pixels wanneer u de balk beweegt. Als de hulpmiddel tip “Auto” toont betekent dat de sectie niet kleiner kan worden gemaakt, dus moet u eerst wat elementen verwijderen.

U kunt ook de verticale uitlijningvan alle elementen in een sectie wijzigen door te klikken op achtergrond bewerken en dan op geavanceerd. Elementen kunnne uitgelijnd worden aan de bovenzijde, het midden, of de bodem van een sectie.

Moet u een sectie naar een andere pagina kopieëren? Klik op de sectie en dan op verplaatsen. U kunt een sectie omhoog of omlaag in positie verplaatsen op dezelfde pagina, verplaatsen van één pagina naar een andere, of het kopieëren naar een andere pagina of naar dezelfde pagina.