Maak een flexibele koptekst

Flexibele kopteksten geven u ongelooflijk creatieve controle over de weergave van uw pagina's. U kunt elementen toevoegen en verwijderen, de achtergrond aanpassen en de hoogte van het koptekst gebied aanpassen.

Bekijk dit Hoe doen ze dat? om het in actie te zien, of lees het onderstaande artikel.

Kopteksetn zijn standaard gebouwd in elke nieuwe pagina die u toevoegt, maar u kunt het koptekst type wijzigen voor elke pagina vanuit het pagina's tabblad. Houd er rekening mee dat Splash pagina's geen kopteksten ondersteunen, omdat deze stijl bedoeld is om een beperkte inhoud weer te geven met een enkele achtergrond afbeelding. Het geen koptekst pagina type, zoals de naam al zegt, heeft ook geen koptekst.

De koptekst zal een paar standaard elementen hebben wanneer u een nieuwe pagina toevoegt, maar u kunt een andere opmaak kiezen door te klikken op de koptekst sectie en dan op vervang koptekst layout. U kunt een voorproef bekijken en kiezen uit verschillende aanpasbare layouts, of u kunt simpelweg de standaard elementen verwijderen en handmatig slepen wat uw voorkeur is.

U kunt de achtergrond voor uw koptekst aanpassen met een afbeelding of solide kleur en als uy een Pro abonnement heeft kunt u ook een video achtergrond toevoegen. Klik op de koptekst en dan op achtergrond bewerken om een nieuwe achtergrond toe te voegen of om de bestaande aan te passen. Om meer te leren over aangepaste achtergronden kunt u onze diepgaande gids hier raadplegen.

Wilt u uw koptekst opslaan op andere pagina's? Klik op achtergrond bewerken en dan op geavanceerd - u kunt dan kiezen op welke pagina's u de afbeelding wilt opslaan.