Pas uw achtergronden aan

De achtergronden op uw pagina's aanpassen is een simpele manier om een persoonlijk tintje toe te voegen en uw site laat opvallen. U kunt een verschillende achtergrond toevoegen aan elke sectie en koptekst op uw site, dus uw creatieve opties zijn praktisch onbeperkt.

Achtergronden vullen de totale breedte van de pagina en kunnen een afbeelding, een video (voor Pro abonnementen en hoger), of een solide kleur zijn. U kunt uw eigen bestanden gebruiken of kiezen vanuit onze gallerijen van geoptimaliseerde, hoge kwaliteit media. Afbeelding en video achtergronden kunnen verder worden aangepast met scrolling effecten.

We kijken naar hoe we elk type achtergrond kunnen gebruiken en verstrekken enkele tips om u te helpen het meeste te halen uit uw afbeeldingen en video's.

Een video achtergrond zal dynamische visuele aantrekkingskracht toevoegen en uw site meer aantrekkelijk maken voor bezoekers. We verstrekken een galerij van video's die geoptimaliseerd zijn en gereed voor gebruik op uw site, maar u kunt ook uw eigen gebruiken.

Als u uw eigen video upload, zorg er dan voor dat het minder dan 1 GB is en één van de volgende formaten: MOV, MP4, M4V, WMV. U wilt een goede kwaliteit video gebruiken dat groot genoeg is om de breedte van uw pagina te vullen zonder vervorming of pixelation. Meeste smartphones zijn in staat video's op te nemen die goed zullen werken als achtergronden, dus het kan zijn dat u reds heeft wat u nodig heeft om een goed uitziende video te maken.

Klik op de sectie waar u de video wilt toevoegen en dan op achtergrond bewerken. Klik op video en dan video toevoegen Om een video van de galerij te gebruiken klikt u simpelweg erop om het direct in te stellen als uw achtergrond. Om uw eigen up te loaden klikt u op upload video  en kies dan het bestand voor de upload. Het kan een tijdje duren voor uw video om de upload te voltooien en weer te geven op de pagina, maar u kunt verder gaan met werken aan andere zaken in de editor terwijl u wacht.

Klik nogmaals op achtergrond bewerken om een andere video te gebruiken, zie een voorproef van hoe het zal afspelen of schakel de Loop instelling aan of uit. Scroll omlaag om het onthul scroll effect te aan  en uit te schakelen en stel de verticale uitlijning in voor inhoud in het geavanceerde menu.

Om een afbeelding achtergrond te gebruiken klikt u op achtergrond bewerken voor de sectie waar u mee werkt. Selecteer een afbeelding en klik op afbeelding toevoegen. U kunt er één kiezen uit onze galerij door te klikken op de afbeelding thumbnail en dan op de selecteer knop. De afbeeldingen in de galerij kunnen worden gefilterd op thema met behulp van het menu aan de rechter bovenzijde.

Om uw eiegen afbeelding toe te voegen klikt u op afbeelding uploaden en kies het bestand dat u wilt van uw computer.

Klik op de sectie en dan op achtergrond bewerken om de instellingen naar voren te brengen. Hier kunt u de huidige afbeelding bewerken of vervangen en een scrolling effect kiezen voor de achtergrond.

Zoals video's zullen afbeeldingen ook er het beste uitzien wanneer ze van hoge kwaliteit zijn en groot genoeg om comfortabel over de breedte van uw pagina te zitten. Nogmaals hebben meeste telefoons een goede ingebouwde camera die in staat is foto's te nemen die er geweldig zullen uitzien op uw site. Vraagt u zich af wat het exacte formaat van de afbeelding moet zijn? Er zijn niet echt specifieke afmetingen voor een achtergrond afbeelding, maar een goede vuistregel is om een afbeelding te kiezen van ongeveer 2.000 pixels breed en tenminste 1.000 pixels hoog - dat is groot genoeg om ervoor te zorgen dat uw achtergrond er goed uit zal zien op alle scherm formaten en apparaten.

Een solide gekleurde achtergrond is een geweldige oplossing als u een gedurfde uitspraak wilt maken of speciale inhoud op uw pagina wilt showcasen. Klik op de sectie waar u een kleur aan wilt toevoegen en klik dan op achtergrond bewerken en selecteer dan kleur.

Klik op de wijzig kleur knop om de kleur kiezer te openen. Sleep de cirkel in de spectrum balk naar de kleur die u wilt en sleep dan de cirkel in het onderste kleurverloop veld om de lichtheid en verzadiging van de kleur fijn af te stemmen. Als u reeds weet welke kleur u wilt gebruiken kunt u simpelweg de hex code in het onderste veld intypen.

Wat als de lettertype kleuren die u heeft gekozen niet goed passen bij uw nieuwe achtergrond kleur? U kunt de tekst selecteren en de kleur wijzigen met behulp van de A knop op de tekst bewerking hulpbalk. U kunt één van de vooraf ingestelde kleurstalen kiezen of klik op de onderste pijl om de kleurkiezer te openen en het aan te passen.