Bädda in videor från YouTube, Vimeo, och andra

Det finns flera sätt att lägga till videor på din webbplats. Först och främst kan du ladda upp videor direkt med vårt HD video element om du har ett Pro eller företagskonto.

Du kan också dela YouTube, Vimeo och andra leverantörers videor på två olika sätt.

Titta på denna Hur gör man det där? video eller läs artikeln som kommer efter.

YouTube-element

Vårt YouTube video-element låter dig dela videor från, öh, vad heter det där stället nu igen? Ja just ja, YouTube! Detta element hittas under elementens mediadel.

Detta element är ett av två olika sätt du kan lägga till en YouTube-video på din webbplats. Det andra (och smidigare) sättet är att använda vårt element Bädda in kod som vi ska gå igenom.

Dra elementet till en sida och klicka på det för att få fram verktygslådan. Du måste ange den direkta länken till YouTube-videon i fältet.

För att hitta den direkta länken klickar du på knappen Dela under YouTube-videon. Och kopiera / klistra därifrån.  Ingen annan länk kommer att fungera så se till att du använder den som finns här.

När du lägger till länken borde videon visas på din sida inom en minut. Om det inte visas använder du inte den direkta länken — kontrollera att du kopierar länken på rätt sätt med hjälp av alternativet ovan.

När länken är på plats kan du bestämma storleken på video spelaren genom att använda Avancerat alternativet i YouTube-inslagets verktygslåda.

Om du känner dig begränsad av detta element får du gärna bädda in videor från YouTube med hjälp av vårt element Bädda in kod. Hur då?

Bädda in videor från YouTube, Vimeo, m.m.

Våra Pro-element är inte de enda sätten att lägga till video och ljud på din webbplats. Du kan lägga till multimedia innehåll från Vimeo.com, Blip.tv, Ustream.com (och många andra leverantörer) med vårt element Bädda in kod.

Den korta Hur gör man det där? videon nedan visar hur man använder vårt element Bädda in kod för att snabbt lägga till en YouTube-video på din webbplats.

Börja med att dra elementet till sidan.

Skaffa sedan den inbäddade koden för vad det är du vill lägga till på webbplatsen. Denna kan man vanligen få tag på via en Bädda in eller Dela knapp som finns på eller i närheten av innehållet du vill dela. På Vimeo visas dela-knappen till höger om videon.

När du har fått tag på den inbäddade koden, klicka inuti elementet Bädda in kod och välj sedan Redigera anpassad HTML för att klistra den på plats. När du klickar utanför elementet bör ditt innehåll visas där.

Avklarat!