Webbplatsens statistiska instrumentpanel

Du kan se ett snapshot på statistik för var och en av dina webbplatser direkt på den enskilda webbplatsens instrumentpanel. Du kan klicka för att expandera statistiken för att se sidvisningar och unika besökare under de senaste 30 dagarna.

Om du har en Starter plan eller högre har du tillgång till denna information likaväl som mest besökta sidor, sökord som har använts för att hitta din webbplats och de webbplatser som styrt mest trafik till din webbplats.

Vad betyder alla denna statistik?

Sidvisningar: Antalet sidor besökare tittade på under en viss dag. En enskild besökare kan besöka tre, tio, tjugo, hur många sidor som helst.

Unika besökare: Antalet individuella besökare som besökte webbplatsen. Antalet unika besökare bör alltid vara mindre än sidnumret eftersom en person kan besöka flera sidor och därmed generera ett antal olika sidvisningar.

Bästa sidor: Sidorna som får flest besök. Sidan som kallas "/" är hemsidan och borde vanligtvis få flest besök.

Sökord: Detta visar vilka sökord som besökarna har angett i Google, Bing och Yahoo för att hitta din webbplats. Ju fler sökord du ser, desto bättre rankad är din webbplats förmodligen på sökmotorerna.

Hänvisande webbplatser: Om en besökare klickar på en länk på en annan webbplats för att nå din webbplats har de då "hänvisats" till din webbplats av den webbplatsen. Ju fler inlänkar du har styrda till din webbplats, desto bättre kommer din sökrankning sannolikt att bli.