Första stegen

Weebly är ett enkelt sätt att bygga en fantastisk webbplats och med lite vägledning blir det ännu enklare.

Alla grunderna du behöver för att skapa din första (andra, tredje, fjärde, sjuttonde) webbplats hittar du här. Ta lite tid på dig att läsa igenom dessa viktiga artiklar så blir du en expert på nolltid.

Välj ett tema

Titta på denna snabba Hur gör man det där? video på att välja och byta teman eller läs avsnittet som kommer efter.

Det första steget på vägen till att skapa din webbplats är att välja ett tema. Vi har 24 mycket speciella teman att välja mellan och alla är responsiva och skapade för att anpassa sig till olika ändamål.

Du kan gå igenom dem med en snabb bläddring genom vårt tema galleri.

Vi vet att det kan vara lite överväldigande att välja exakt vilket tema du vill ha innan du ens har börjat skapa din webbplats men det finns ingen anledning att oroa sig eftersom du kan lätt ändra temat senare (och vi kommer att visa dig hur). Just nu behöver du bara hitta ett tema som ser bra ut och sätta igång.

Domännamn

När du väljer ett tema kommer du att bli ombedd att välja webbplatsens adress / domännamn. Det här är inte särskilt viktigt förrän du har skapat din webbplats och publicerat den så om du inte redan har kommit på ett officiellt domännamn så är det lättast att bara välja en gratis underdomän från Weebly.com och använda det första alternativet. Och fyll sedan i vad som verkar lämpligt för tillfället.

Mycket lika som temat och titeln är detta också en del av webbplatsen som är lätt att ändra och vi kommer att diskutera domännamn mer i detalj senare i denna guide.

Det är det allt som behövs för att komma igång. Nu ska vi sätta igång och skapa din webbplats!