Publicera din webbplats

Nu när du har lagt till ett visst grundläggande innehåll på din webbplats är det en ganska bra tidpunkt att publicera den. För att göra det använder du bara knappen Publicera i det övre högra hörnet av redigeraren.

Detta kommer att aktivera ett bekräftningsfönster så du vet att din webbplats har publicerats.

Grattis! Din webbplats har nu aktiverats.


Men att publicera din webbplats är inte slutet på det hela.

Du kan alltid uppdatera din webbplats så ofta du vill. Gör ändringar i texter, lägg till SEO taggar, skapa nya sidor, ändra ditt tema och varje gång du vill att ändringarna ska aktiveras på webbplatsen klickar du bara på Publicera.

Avpublicera

Om du har publicerat din webbplats men bestämmer dig för att du var lite förhastad är det lätt fixat.

Under Inställningar, sedan General, längst ned på sidan visar vi dig den senaste gången du publicerade, samt ger dig möjlighet att avpublicera din webbplats. När du bestämmer dig att du är redo för alla att få se din webbplats igen klickar du bara på Publicera. Så enkelt är det.

Var denna artikel till hjälp? 481 av 760 tyckte detta var till hjälp