Lägg till sociala ikoner (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest och mer!)

Du kan styra besökare till dina sociala profiler - Facebook-sida, Pinterest tavla, LinkedIn-profil, Instagram sida, m.m. - med våra element för sociala ikoner genom att lägga till de sociala ikoner du vill ha från vår lista på mer än 13 leverantörer.

Titta på den här Hur gör man det där? videon för mer information eller läs artikeln som kommer efter.

Varje tema har knappar för sociala medier som är specifikt designade för vardera tema. Du kan lägga till dessa knappar via elementet Sociala ikoner.

Dessutom har några teman också möjligheten att visa (eller dölja) sociala ikoner i navigeringsfältet som nås via temafliken. Om du inte ser alternativet är det inte tillgängligt för ditt nuvarande tema.

Dra elementet in på sidan och klicka på knapparna för att öppna den sociala verktygslådan och klicka på hantera ikoner.

Vi fyller elementen i förväg med Facebook, Twitter, LinkedIn och Mail. Men du kan inaktivera dessa och/eller lägga till de som du vill genom att skrolla ner genom den inaktiva listan.

Klicka på leverantören du vill använda från listan och skriv eller klistra sedan din adress i fältet som finns och se till att Visa är påslaget. Obs: om man lämnar länk-fältet tomt kommer det att resultera i att ikonerna försvinner på den publicerade webbplatsen.

Om du väljer en ikon som ursprungligen inte var aktiverad,

lägg då till din information och slå på Visa,

du ser nu att det lagts till din aktiva lista och visas även inom själva elementet.

Ändra ordningen på hur dina ikoner visas genom att klicka på Sortera, klicka och dra en ikon upp eller ned i listan och klicka på Klar.

Och det är allt du behöver göra. Dessa ikoner erbjuder dina besökare ett lätt sätt att nå dina profiler och sidor på sociala medier profiler på alla sidor på din webbplats.