Använd Facebook kommentarer på din blogg

Alla har en åsikt och de älskar att dela den (särskilt på nätet). Åsikter på internet är vanligare än katter på internet vilket verkligen säger något.

För att utvidga alternativen som tillåter andra att dela sina synpunkter på dina egna blogginlägg ger vi dig möjligheten att lätt slå på Facebook sociala plugin för din bloggkommentarer. Den här snabbguiden kommer att få fart på dig fortare än du kan säga "plugin".

För att konfigurera dina Facebook kommentarer går du antingen till knappen Blogginställningar längst ner på din blogg eller gå till fliken Inställningar och välj blogg.

Skrolla nu ner till delen Kommentarer och välj "Facebook" från rullgardinsmenyn Kommentar system.

När du har gjort detta val kan du konfigurera hur många kommentarer som visas och om du vill arrangera dem efter datum eller social relevans. När allt är som du vill ha det, spara dina förändringar, Publicera din webbplats och det är allt. Din blogg använder sig nu av Facebook kommentarer!

När någon kommenterar ditt blogginlägg kan de omedelbart publicera sin kommentar på deras egen Facebook eller Fan-sida, vilket kommer att styra deras anhängare till din webbplats.

Det slår att kopiera och klistra alla gånger!

Men vad gör du om du inte vill visa några kommentarer på dina blogginlägg? Inga problem. I Blogginställningarna, ändra synligheten på kommentarer från Visa till Dölja, spara sedan och Publicera. Efter denna förändring kommer inga inlägg att visa kommentarer.